Domina juttuseuraa

Couple pornovideot..

Kategoria: Car pretty


Naisen laukeaminen naisen seksuaalinen kiihottuminen

naisen laukeaminen naisen seksuaalinen kiihottuminen

Naisen Hehku: Naisen seksuaaliset reaktiot Halusta orgasmiin Miksi ihminen kiihottuu ja saa Mastersin ja Johnsonin mukaan seksuaalinen reaktiosarja jaetaan neljän vaiheeseen: Kiihottumisvaihe; Tasannevaihe; Orgasmi; Laukeaminen; Mastersin ja Johnsonin mallia on kritisoitu siitä, että se on pelkkän fysiologiaan liittyvä malli, eikä sisällä seksuaalista halukkuutta. Malli ei myöskän kerro mitän kiihottumisen syistä. Naisen orgasmin saaminen tuoreimmassa yhdynnässä ei ollut yhteydessä taustamuuttujiin, edes itsetyydytykseen, lapsiin, uskonnollisuuteen, kumppanien märän tai hyviin tai huonoihin seksikokemuksiin, mutta kylläkin siihen, miten tärkeänä nainen orgasmin saamista piti. Naisen orgasmi Naisten Itsetyydytys Masturbointi Naisen orgasmi on aikojen saatossa ollut ristiriitainen aihe. Viktoriaanisella ajalla naisen kiihottuminen oli sairaus, hysteria. Sitä hoidettiin orgasmein tietämättä, mitä naisia rauhoittavat väristykset oikeasti olivat. Asiansa osaava mies tietä, että yleensä naisen laukeaminen kestä pidempän kuin miehen.

Naisen laukeaminen naisen seksuaalinen kiihottuminen - Naisen kiihottuminen

Toiset tuntevat ensin seksuaalisen halun, toiset kiihottuvat ensin ja tuntevat sitten halun. Yksinkertaistettuna seksi toimii edellä mainittuun tapaan, mutta mitä himokkaan ihmisen aivoissa ja kehossa itse asiassa tapahtuu? Biologiselta kantilta katsottuna seksuaalisen kiihottumisen tarkoituksena on valmistella seksin molemmat osapuolet yhdyntän. Joskus tekee mieli, joskus taas. Kiihottumista varten tarvitaan sopiva kiihoke. Ilman orgasmiakin lantiopohjan lihaksisto rentoutuu, kun naisella on turvallinen, kiihottunut olo ja hän todella haluaa yhdyntä kumppaninsa kanssa. Olemme kuitenkin pystyneet neurotieteen voimin todistamaan mitä aivoissamme tapahtuu, kun olemme saamassa orgasmia. Merkillistä kyllä, psyykkis-emotionaalisen ja fyysisen välinen herkkä yhteys, joka aikaansaa naisen nautinnon, on jo pitkän hämmentänyt sekä tiedettä että miespuolisia rakastajia. Stimulointi tuo mukanaan kliimaksin, joka on dopamiinin, oksitosiinin ja endorfiinien aikaansaannosta. Tarve saada fyysisiä orgasmeja on hyvin yksilöllinen.

Naisen seksuaalisuus: aivot: Naisen laukeaminen naisen seksuaalinen kiihottuminen

Naisen seksuaalisuus on impulssien valtaan antautumista. Katsotaanpa mitä tapahtuisi, jos laittaisimme naisen laukeaminen naisen seksuaalinen kiihottuminen seksiä harrastavan naisen toiminnalliseen magneettikuvauslaitteeseen. Naisella emättimen seinämistä alkaa erittyä liukasta eritettä, joka kostuttaa emättimen ja toimii hyvänä liukuvoiteena. Halu lähtee tarpeesta, seksologi Tarja Sandberg kuvaa seksuaalista halua herkkuna, esimerkiksi salmiakkina tai suklaana. Ainakin, kun niitä verrataan vastaaviin tutkimuksiin, joita on tehty miesten seksuaalisuudesta.


0 ajatuksia “Naisen laukeaminen naisen seksuaalinen kiihottuminen”

Jätä Vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*